HEM – GLASHOLMEN*

Nu väntar nya äventyr

På grund av att jag flyttar till Fäjö Lyckeby kommer jag i år inte att deltaga i 122:ans julrundor den 20-21 nov 4-5 dec.

Min sista medverkan i 122:an lantliv & design var på vår gemensamma höstrunda. Vi firar 10 års-jubileum i år och det har varit fantastiskt roliga  och lärorika år och jag önskar er alla i föreningen en jättebra fortsättning med det gemensamma arbetet.

Nu går flytten till Fäjö Lyckeby

Efter 18 års verksamhet i min keramikverkstad och butik på Glasholmen, vill jag tacka alla er som har besökt mej och visat intresse för mitt hantverk. Även alla fantastiska kursdeltagare, som har förgyllt mej och mitt företag med en otrolig glädje och härliga skratt jag är så tacksam!🙏🏻

Många kramar till er alla 🤗🤗🥰🥰

Min verksamhet i 18 år med keramikverkstad och butik på Glasholmen
Vårt hem i 40 år

MVH Ann-Charlotte

Vill ni nå mig ring 0733505656

posted by admin in Okategoriserade and have Kommentarer inaktiverade för Nu väntar nya äventyr

Comments are closed.